Közétkeztetés – Letölthető dokumentumok

Tisztelt Látogató!

A leadandó dokumentumok listájával és az ebédbefizetésekkel kapcsolatos kérdéseikkel kérjük forduljon gyermeke oktatási intézményéhez.

Számlareklamációval, utalással kapcsolatos kérdésekkel forduljanak az ügyfélszolgálathoz a menza@kszki.obuda.hu e-mail címen.

Az új étkezési program bevezetési időszakában  telefonon is segítséget nyújtunk a +3670-685-2060 telefonszámon.

A regisztrációs oldal megnyitása a szülők felé 2016.03.01. (a jelzett időpont előtt a rendszerbe történő belépés/regisztráció nem lehetséges). A fenti időpont után csak és kizárólag akkor, ha gyermeke oktatási intézményében a szükséges dokumentumok leadása megtörtént. A regisztráció a dokumentumok leadása után folyamatos.

FIGYELEM!

Megállapodások fejlécét (Intézmény: neve, címe, adószáma, bankszámlaszáma) az intézmény tölti ki, azt a szülőnek nem kell kitöltenie.

BELÉPÉS AZ ÉTKEZÉSI FELÜLETRE

Befizetések – 2017. május

Letölthető dokumentumok:

Tájékoztató a nyomtaványok kitöltéséhez

NYILATKOZAT_201701

Megállapodás elektronikus fizetéshez

Megállapodás ingyenes és készpénzes fizetéshez

Megállapodás az online felületre regisztrációhoz

Kérelem étkezési típus megváltoztatására

Több gyerek esetén adatlap

Vásárlói tájékoztató

Általános Szerződési Feltételek

Tisztelt Szülők!

A Több gyerek esetén adatlap-ot a 3 közül bármelyik megállapodáshoz lehet csatolni abban az esetben, ha több gyereke is jár egy intézménybe. Ilyenkor nem kell minden gyerekre egy-egy megállapodás kitöltése, elég, ha a megállapodáshoz mellékelik a második…harmadik …x. gyerek adatát ezen a lapon.

A Vásárlói tájékoztató és az Általános Szerződési Feltételek az elektronikus fizetésre és az online felület használatára vonatkozik.