Közétkeztetés – Letölthető dokumentumok

Tisztelt Látogató!

A leadandó dokumentumok listájával és az ebédbefizetésekkel kapcsolatos kérdéseikkel kérjük forduljon gyermeke oktatási intézményéhez.

Számlareklamációval, utalással kapcsolatos kérdésekkel forduljanak az ügyfélszolgálathoz a menza@kszki.obuda.hu e-mail címen.

Az új étkezési program bevezetési időszakában  telefonon is segítséget nyújtunk a +3670-685-2060 telefonszámon.

A regisztrációs oldal megnyitása a szülők felé 2016.03.01. (a jelzett időpont előtt a rendszerbe történő belépés/regisztráció nem lehetséges). A fenti időpont után csak és kizárólag akkor, ha gyermeke oktatási intézményében a szükséges dokumentumok leadása megtörtént. A regisztráció a dokumentumok leadása után folyamatos.

FIGYELEM!

Megállapodások fejlécét (Intézmény: neve, címe, adószáma, bankszámlaszáma) az intézmény tölti ki, azt a szülőnek nem kell kitöltenie.

BELÉPÉS AZ ÉTKEZÉSI FELÜLETRE

Befizetések – 2017. augusztus

Letölthető dokumentumok:

Tájékoztató a nyomtaványok kitöltéséhez

Étkezési támogatás igénylőlap

NYILATKOZAT_201701

NYILATKOZAT, Szülő, lakcím adatok 

Megállapodás elektronikus fizetéshez

Megállapodás ingyenes és készpénzes fizetéshez

Megállapodás az online felületre regisztrációhoz

Kérelem étkezési típus megváltoztatására

Több gyerek esetén adatlap

Vásárlói tájékoztató

Általános Szerződési Feltételek

Tisztelt Szülők!

A Több gyerek esetén adatlap-ot a 3 közül bármelyik megállapodáshoz lehet csatolni abban az esetben, ha több gyereke is jár egy intézménybe. Ilyenkor nem kell minden gyerekre egy-egy megállapodás kitöltése, elég, ha a megállapodáshoz mellékelik a második…harmadik …x. gyerek adatát ezen a lapon.

A Vásárlói tájékoztató és az Általános Szerződési Feltételek az elektronikus fizetésre és az online felület használatára vonatkozik.